Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

MTG-chefen plockar in Avanza-grundare

Publicerad: 29 april 2014, 07:40

MTG:s digitala gren, MTGx, plockar in Ronnie Bodinger som it-direktör. Ronnie Bodinger grundade Avanza Bank och har lett hela bolagets tekniska utveckling i rollen som IT-direktör sedan dess start.


Ämnen i artikeln:

MTGxAvanzaRikard Steiber

– Vi har byggt ett starkt tech-team inhouse med personer från Google,  Facebook, Spotify, Universal och MTG och vi är glada över att Ronnie ska  leda all kundorienterad teknikutveckling, säger Rikard Steiber, som är  digital chef på MTG och vd för MTGx/Viaplay.

Ronnie Bodinger blir  ytterst ansvarig för alla system som stöder bolagets onlinetjänster i  samtliga regioner där MTG är verksamt.

Ronnie Bodinger har också arbetat för Ericsson Business Networks och utvecklat multimediatjänster.

Han ska rapportera direkt till Rikard Steiber.
–  Jag ser fram emot att få jobba i en ny bransch och för att ledande  underhållningsbolag, MTG. Jag är glad att ha möjligheten att delta i ett  paradigmskifte och bygga nästa generations plattformar med personliga  och relevanta användarupplevelser, säger Ronnie Bodinger.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

MTGxAvanzaRikard Steiber

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.