Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

MTG:s räckviddsbomb

Publicerad: 11 april 2014, 07:38

Kenza ingår i Splay-nätverket i MTG Reach..

Foto: Splay

MTG lanserar den nya onlinevideotjänsten MTG Reach som uppges åttafaldiga antalet videovisningar och trippla räckvidden i erbjudandet till marknaden.


Ämnen i artikeln:

MTGMTG TV

MTG TV Reach består av MTG TV:s Play kanaler, MTG:s nätverk och Youtube-nätverket Splay.

– Med MTG TV Reach kan vi nu erbjuda marknaden exponering i det största och bredaste  onlinevideoinnehållet genom premiumkontakter i våra Playtjänster, Sveriges största multikanalsnätverk i Splay och internationella, högkvalitativa och välkända sajter i vår nätverksprodukt. Allt för att säkerställa en så hög räckvidd som möjligt. Utöver det kommer vi över tid kunna erbjuda segmenteringsmöjligheter och marknadens mest kreativa paketeringar, allt i annons- och varumärkesvänlig miljö, säger Mats Nyman, försäljningsdirektör på MTG TV, i ett pressmeddelande.

Enligt MTG innebär lanseringen  av MTG TV Reach bolaget kan tillhandahålla cirka 70 miljoner videovisningar i månaden.

– Detta är en viktig del i vår strategi att bygga det starkaste onlinevideoerbjudandet. Våra annonsörer litar på att vi levererar premiumvisningar och har efterfrågat ett sätt att skala sina kampanjer, därför är vi extra glada över att nu kunna erbjuda MTG TV Reach, säger Mats Nyman.

Fakta

Splay visar exklusiva programserier och har samarbeten med några av Sveriges största YouTubers som exempelvis: I Just Want To Be Cool, Clara Henry, Rackartygarna, Random Making Movies, Tejbz, De Vet Du och Kenza Zouiten.

MTG TVs nätverk består av svensk trafik på internationella sajter inom en rad olika kategorier så som lifestyle, sport, gaming och affärer. Bland annat har man samarbete med ABC News, Fox News, CBS, CNN, USA Today, New York Times och Washington Post, säger Mats Nyman.

MTG TV Play består idag av TV3Play, TV6Play, TV8Play, TV10Play, Viasatsport.se samt innehåll från MTV, Comedy Central och NHL.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

MTGMTG TV

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.