Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

MTG TV byter vd

Publicerad: 16 oktober 2014, 08:37

Joachim Nordlind, till vänster, efterträds av Anders Jensen.

MTG TV:s vd Joachim Nordlind lämnar sitt uppdrag. Han efterträds av Anders Jensen.


Ämnen i artikeln:

Anders JensenJoachim NordlindMTGMTG TV

Jochim Nordlind lämnar koncernen för "nya utmaningar", som det heter i pressmeddelandet.

Han lämnar efter åtta år, varav 2,5 år som vd för MTG TV.

45-årige Anders Jensen utsågs till Executive Vice President för MTGs TV- och Radioverksamhet i Skandinavien i augusti år 2014. Den rollen kvarstår liksam hans plats i MTG:s koncernledningen när han nu blir vd för MTG TV.

– Branschen står inför stora förändringar vilket ställer nya krav på både produkt, arbetssätt och organisation, och jag ser fram emot att driva det förändringsarbetet parallellt med att optimera och förstärka vår skandinaviska position, säger Anders Jensen i en kommentar.

Joachim Nordlind har tidigare jobbat som Senior Executive Vice President och Group CMO för den börsnoterade telekomkoncernen TDC Group. Anders Jensen har också varit vd för Telenors verksamheter i Ungern och Bangladesh samt CMO för Telenor/Vodafone.

– Joachim har gjort ett gediget arbete med att leda organisationen under  några tuffa år med stora utmaningar för branschen. Nu går han vidare och  vi önskar honom all lycka till i framtiden, säger Anders Jensen i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.