Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mynewsdesk satsar – köper Mention

Publicerad: 10 september 2018, 07:49

Mattias Malmström, VD på Mynewsdesk (vänster) och Matthieu Vaxelaire, nuvarande vd och medgrundare på Mention (höger).

Foto: Pressbild

Mynewsdesk har som mål att bli en global ledare inom bevakning av digitala medier och sociala kanaler.


Ämnen i artikeln:

Mynewsdesk

Mynewsdesk är Nordens ledande digitala pr-plattform, men har ytterligare tillväxtplaner. Nu köper man upp det globala verktyget Mention, som tillhandahåller expertis inom AI och datadriven analys för realtidsbevakning i digitala och sociala kanaler.

– Det här uppköpet skapar en ny global ledare inom bevakning av digitala och sociala kanaler som kan erbjuda den bästa mjukvaran för PR, marknadsföring och kommunikation för små- och medelstora företag. Mention ligger i framkant när det gäller bevakning, AI och datadriven analys med ett mycket kompetent produkt- och teknikteam, säger Mattias Malmström, vd på Mynewsdesk, i en kommentar.

Idag kommunicerar över tre miljarder människor världen över, genom användandet av digitala och sociala kanaler. Mention har via sitt verktyg tagit fram en AI och datadriven analys baserat på det digitala och sociala medielandskapet och fokuserat på att möta behovet av bevakning hos små- och medelstora företag.

– Vår styrka, och det som bidragit till vår framgång, är att vi sett en stor efterfrågan hos små och medelstora företag att bevaka digitala och sociala kanaler. Det digitala skiftet ökar kraven på att hålla sig uppdaterad för att lyckas med såväl marknadsföring, kommunikation som affärsutveckling. Genom att vi nu bli en del av Mynewsdesk kan vi tillsammans erbjuda ännu mer innovativa tjänster på fler marknader, säger Matthieu Vaxelaire, nuvarande vd och medgrundare på Mention.

Matthieu Vaxelaire kommer i och med uppköpet få en ny roll som Chief Operating Officer och kommer att arbeta med integration, innovation och tillväxt.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Mynewsdesk

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.