Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

NA storsatsar med Nordahl och Blohm

Publicerad: 27 mars 2008, 08:33

Thomas Nordahl, Pelle Blohm, Patrick Walker och Eija Feodoroff. Där har ni fotbollsexperterna som ska analysera allsvenska Örebro SK i Nerikes Allehandas fotbollssatsning på webben – Inspark.


Patrick Walker, Eija Feodoroff, Thomas Nordahl och Pelle Blohm i NA:s Inspark.

NA:s fotbollssatsning med livebilder och expertanalyser i webb-tv inleddes i fjol och utökas i år. Flera tunga namn med ÖSK-anknytning har nu knutits till webb-tv-programmet Inspark.

Den nya kvartetten består av Thomas Nordahl, rutinerad fotbollsexpert hos Viasat/TV3, Pelle Blohm, expert på Canal plus, fotbollstränaren Patrick Walker som i vinter varit expert i Canal plus, samt Eija Feodoroff, idrottskonsulent.

Fördjupningen i papperstidningen, den snabbare webbrapporteringen och de rörliga bilderna i webb-tv:n ska ge ÖSK-fansen bästa tänkbara koll.

– De olika kanalernas styrka ger oss helt nya möjligheter att täcka den allsvenska fotbollen. Och intresset är enormt, det ser vi på vår nätstatistik, säger NA:s sportchef Anders Uddling i en kommentar.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.