Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nätkärlek ynglar av sig

Publicerad: 7 februari 2013, 14:08

I går gjorde designern Jesper Eriksson succé med sin facebook-kampanj om nätkärlek till journalister. I dag drog han igång sajten Anonym Nätkärlek där besökarna kan skicka anonyma kärleksbrev.


Ämnen i artikeln:

Twitter

Inom ett dygn hade bilden som Jesper Eriksson lagt upp på sin Facebooksida delats flera tusen gånger och hashtagen #nätkärlek exploderade på Twitter, där folk överöste sina favoritskribenter med kärlek.

Nu har Jesper Eriksson tillsammans med ett par vänner tagit idén vidare. I dag lanserade de sidan www.anonymnatkarlek.se, där vem som helst kan gå in och skicka ett anonymt kärleksbrev till någon de tycker om.

Kärleksbreven har skapats av olika skribenter; allt från anonyma romantiker till kärleksfulla copywriters.

– Det anonyma näthatet har gått för långt, och det här är vårt försök att överrösta hatet med hjälp av kärlek istället. Det var otroligt häftigt att se alla fina ord som utbyttes på internet under gårdagen, och jag hoppas att det fortsätter, säger Axel Nathorst-Böös, en av personerna bakom projektet.

Hemsidan uppdateras hela tiden med nya kärleksbrev, och på Twitterkontot @AnonymNatkarlek kan besökarna ta del av flera kärleksfulla meddelanden att skicka vidare.

Personerna bakom hemsidan är Jesper Eriksson, art director, Isak Landaboure, art director. Axel Nathorst-Böös, webbstrateg, samt
Sophie Lokko, journalist, Fredrik Larsson, developer.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Twitter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.