Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nätkupp mot Veckorevyns sexrådgivare

Publicerad: 14 september 2009, 08:02

Hannah Arnhög, sexrådgivare på Veckorevyn, blir utnyttjad av en bedragare. Nu vädjar hon i en debattartikel i Expressen till både polisen och MSN för att få stopp på verksamheten som hon beskriver som grovt sexuellt ofredande.


Ämnen i artikeln:

Veckorevyn

Hannah Arnhög. Foto: Veckorevyn

Hannah Arnhög är en av Veckorevyns stora profiler. Sedan två år tillbaka har en person använt hotmailadressen hannah.arnhog@hotmail.com för att ta kontakt med unga tjejer via MSN.

Personen bakom adressen säger att Veckorevyn håller på med en sexundersökning. Frågorna som sedan ställs är ”de mest kränkande och förnedrande frågorna jag sett i mitt liv”, skriver Hannah Arnhög i debattartikeln i Expressen. Hon beskriver agerandet som grovt sexuellt utnyttjande.

Hannah Arnhög polisanmälde det inträffade redan 2007. Hon skriver också att hon varit i kontakt med MSN, men de har inte stoppat mejladressen. Nu har hon funderat att kontakta en hackare för att stoppa bedragaren.
”Jag förstår Carolina Gynning som lade ut en besvärande pervers läsares IP-adress i sin blogg och uppmanade folk att ta reda på vem han var.”

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Veckorevyn

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.