Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag23.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Media

News55 genomför emission och ansöker om börslistning

Publicerad: 15 Maj 2017, 14:47

Mediebolaget News55 öppnar upp för allmänheten att teckna aktier i bolaget och ansöker om listning på NGM Nordic MTF.


Ämnen i artikeln:

News55BörsenEkonomi

Emissionen tar sig form i en så kallad spridningsemission och uppgår till åtta miljoner kronor, kursen tecknas till 25 kronor per aktie. Listningen kommer att ske på NGM Nordic MTF.

– News55 har på kort tid utvecklats till ett starkt varumärke som attraherar många kända profiler. Detta är ytterligare ett viktigt steg för vårt bolag, säger medgrundaren Artur Ringart i en kommentar.

Nyhetssajten News55 riktar sig till målgruppen 55+ och har även köpt upp företaget Seniorevent med vilket man anordnar mässor och andra senioranpassade event. Man har även lanserat nya printsatsningar som riktar sig till målgruppen.

– Vi jobbar för att bygga upp ett nytt, oberoende mediehus och då är fördelarna med att marknadsnotera bolagets aktie flera. En viktig komponent är att vi ser fler förvärvsmöjligheter i framtiden, säger Fredrik Lundberg, VD och medgrundare.

Emissionsbeloppet är garanterat och teckningstiden löper mellan den 15 maj och den 5 juni 2017.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

News55BörsenEkonomi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.