Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

News55 lanserar medlemsklubb

Publicerad: 24 maj 2016, 08:59

Foto: Pressbild

Sajten News55 riktar sig mot en målgrupp på 55+, och nu lanserar man även en medlemsklubb för, som de själv uttrycker det, "för livserfarna".


Ämnen i artikeln:

News55Artur Ringart

Tanken med medlemsklubben, som går under namnet Club55, är att ge mervärde för läsaren med en sajt utan reklam. Samtidigt hoppas bolaget på flera intäkter och partners i och med medlemsklubben.

– Vi har lyssnat på vad våra läsare gillar och ogillar, och områden som resa, hälsa, rådgivning och evenemang är heta i vår målgrupp. Samtidigt är det många som har uttryckt önskemål om att läsa sajten utan reklam. Det har vi tagit med oss och skräddarsyr nu Club55 efter våra läsares önskemål, säger medgrundaren Artur Ringart, i en kommentar.

I och med lanseringen kommer medlemskapet erbjudas för en krona per dag, eller 269 kronor för ett helt år. För det får medlemmarna erbjudanden, dagligt nyhetsbrev och en reklamfri sajt.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

News55Artur Ringart

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.