söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

News55 och Leeads tecknar säljavtal

Publicerad: 3 januari 2018, 08:01

News55-grundarna Arthur Ringart och Fredrik Lundberg.

Seniorsajten News55 och digitala säljbolaget Leeads inleder ett avtal där Leeads blir exklusiv säljpartner av annonser på news55.se.

Ämnen i artikeln:

News55

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


De två bolagen har under hösten 2017 samarbetat kring försäljning av annonser och sponsrade artiklar. Nu utökar man samarbetet med ett säljavtal som gör Leeads till exklusiv säljpartner av annonser på News55:s sajt.

– Under hösten har samarbetet med Leeads inneburit att vår digitala försäljning ökat till nivåer som ligger närmare den potential jag ser att våra produkter har. Leeads är marknadsledande och en utmärkt partner för oss även vad det gäller utveckling av annonslösningar och därmed garanterar att vi ligger i framkant säger Fredrik Lundberg, vd och medgrundare av News55.

Samarbetet innebär att att News55 garanteras digitala annonsintäkter på 3,7 miljoner kronor under 2018 så länge man håller de trafiknivåer man haft hösten 2017.

– Vi är ett av Sveriges största fristående säljbolag och har drygt 220 publicistuppdrag. Av dessa är News55 absolut ett av våra mest prioriterade samarbeten under 2018. Vi tror på News55. Dels för att bolaget har en tydlig målgrupp men också för att News55 är ett drivet, förändringsbenäget och engagerat gäng som förstår hur man tar sig fram på den digitala marknaden, säger Oskar Sardi, vd för Leeads.

News55 noterades förra året vid handelsplatsen NGM Nordic MTF. Samtidigt tog man in åtta miljoner kronor i en nyemission.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev