Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Newsmill-grundaren vill Göra Gott

Publicerad: 2 april 2013, 07:25

Foto: Mikael Sandholm

Expressens tidigare politiske redaktör tillika grundaren av Newsmill, PM Nilsson, blir ny ledamot i stiftelsen Göra Gott. Stiftelsen verkar för att lyfta fram unga människor som "Göra Gott" i samhället.


Ämnen i artikeln:

NewsmillPM Nilsson

– Uppmuntran är det finaste man kan ge och det känns värdefullt att kunna bidra med det, säger PM Nilsson i en kommentar.

PM  Nilsson var politisk redaktör på Expressen 1999-2008. Han grundade därefter opinionssajten Newsmill. Han arbetar med Newsmill på TV4 sedan år  2013 och ger politiska kommentarer.

– Det ska bli väldigt kul och  spännande att få PM med i Göra Gott. Vi vet att hans breda utblick och  vana till skarp samhällsanalys kommer att betyda mycket för vårt  framtida arbete. Vi är mycket glada och hedrade att han tagit plats i  styrelsen, säger Emma Wistrand, ordförande för Göra Gott i en kommentar.

Stiftelsen Göra Gott grundades av styrelesproffset Kia Orback Petterson år 2009.

Göra Gott har delat ut tre stipendier än så länge:
2010. Lina Thomsgård för hennes arbete med Rättviseförmedlingen.
2011. Behrang Miri för hans arbete med socialt entreprenörskap.
2012. Julia Mjörnsted för hennes arbete med UngCancer.

Styrelsen består av, förutom PM Nilsson:
Emma  Wistrand, marknadschef Natur & Kultur, Bob Johnson, delägare i  Gernandt & Danielsson Advokatbyrå, Beatrice Orback, Sales Engineer  på Denator, Jacqueline Järmens, sälj och marknad på Ansaldo STS och  Filippa Orback, som studerar marknadskommunikation och IT på Stockholms  Universitet.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

NewsmillPM Nilsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.