måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nice One öppnar kontor i Danmark

Publicerad: 4 januari 2018, 09:02

Det digitala produktionsbolaget Nice One öppnar sitt tredje nordiska kontor i Danmark.

Ämnen i artikeln:

Nice One

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Den digitala studion Nice One har det senaste året varit inne i en expansionsfas på den svenska marknaden. Linn Mannheimer har bland annat rekryterats som creative director och Mårten Forslund har klivit in som CCO. Nice One producerar utvecklar, producerar och distribuerar innehåll åt varumärken och digitala plattformar. Bolaget är en del av den internationella produktionsbolagsgruppen Nice Entertainment Group och etablerade sig på den svenska marknaden 2016.

Nu öppnar bolaget sitt tredje nordiska kontor i Danmark. Sedan tidigare har de etablerat sig på den norska och svenska marknaden.

– Nice One har ett ambitiöst förhållningssätt till hur man utvecklar och producerar innehåll i en snabbt föränderlig digital värld. Nice One har redan visat i Sverige och Norge att det finns styrka i kombinationen av kommersiella och digitala krafter tillsammans med tv-produktion. Med de nycklarna skapas en ny disciplin i korsningen av historieberättande och reklam, säger Klara Sofie Svendson, chief commercial director på det nystartade kontoret.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev