Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Niklas Silow: Väldigt sorgligt

Publicerad: 19 maj 2008, 07:51

Punkt SE går i graven. Totalt 91 personer berörs. – Ägaren har tagit stora förluster och visat tålamod, men det är väldigt sorgligt att tvingas skiljas från medarbetare och en tidning vi levt med i nästan två år, säger chefredaktören Niklas Silow.


Niklas Silow, här som tidningsutdelare på Punkt SE:s premiärdag hösten 2006. Foto: Erik Esbjörnsson

Niklas Silow ägnar morgonen åt att informera personalen om nedläggningen av Punkt Se efter styrelsebeslutet i går kväll. Resume.se har inte lyckats nå honom för en kommentar, men så här säger han i ett pressmeddelande.

– Jag respekterar styrelsens beslut. Ägaren har tagit stora förluster och visat tålamod, men det är väldigt sorgligt att tvingas skiljas från medarbetare och en tidning vi levt med i nästan två år, säger Silow och fortsätter:

– Nu ska vi med gemensamma ansträngningar i koncernen ta hand om tidningens samtliga medarbetare och försöka lösa den här processen på ett så bra sätt sommöjligt.

Uppenbarligen hade Silow inte kommit så långt i det arbetet på måndagsmorgonen. De två utdelare som Resume.se talade med vid Kristinebergs tunnelbanestation hade ingen aning om att de inte kommer att stå där och dela ut någon tidning i morgon:

– Nej, nej, de ska upphöra med utgivningen den sista juni, men bara under sommaren. Jag tror inte att den kommer att läggas ned. Se bara på de andra tidningarna. Jag ska erkänna att jag ibland läser Metro men City – vad är det? sa den ene av utdelarna till Resume.se.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.