Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nina Eldh slutar vid hovet

Publicerad: 9 september 2010, 09:14

Vid en intervju med nyhetsbyrån Rapidus på torsdagsmorgonen avslöjade Nina Eldh att hon slutar som hovets informationschef. Hennes kontrakt går ut vid årsskiftet och kommer inte förlängas. – Det är vemodigt att lämna en sådan här befattning men livet går inte i repris, säger Nina Eldh till Rapidus.


Ämnen i artikeln:

Nina EldhHovet

Avgår efter fem år. 2011 kommer Nina Eldh inte längre vara informationschef vid hovet.

Beskedet kom oväntat vid intervjun i Malmö. Enligt henne har hon själv valt att inte förlänga kontraktet efter sina fem år vid hovet.

– Det var ett femårskontrakt. Jag är väldigt glad över att kungen ville att jag skulle fortsätta ett antal år, säger Nina Eldh till Rapidus.

Den 64-åriga avgående informationschefen säger att hon kommer vara öppen för uppdrag framöver men hon ser också fram emot att ha mer fritid hemma på Österlen.

– Det är jättetråkigt att hon slutar. Hon har haft en bra kommunikation med media och speciellt med Expressen, säger Expressens hovreporter Johan T Lindwall.

Ove Gustafsson

Ämnen i artikeln:

Nina EldhHovet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.