Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

NLG gör tv-satsning med vinprofilen

Publicerad: 1 september 2022, 13:04

Alf Tumble

Managementbyrån Next Level Group ska göra tv bakom betalvägg. Först ut av klienterna är vinprofilen Alf Tumble. Satsningen sker i samarbete med streamingtjänsten Staylive.


Ämnen i artikeln:

Nyheter

Staylive är ett streaming- och videobolag som levererar OTT-plattformar för rättighetsägare som vill skapa intäkter på sitt innehåll. Bolaget erbjuder sina partners att gå direkt till konsument via en OTT-plattform med tillhörande appar för distribution. Bland kunderna återfinns bland annat Aftonbladet och Expressen.

Bolaget Next Level Group, som hjälper profiler inom idrott, nöje och mat med att hitta nya intäktsströmmar, inleder nu ett samarbete med Staylive för att göra tv med vinprofilen Alf Tumble, bakom betalvägg.

– Partnerskapet med Staylive är strategiskt spännande för NLG – nu har vi möjlighet att bygga unika plattformar till våra klienter där de kan erbjuda högklassigt content bakom betalvägg. Utöver klassiska uttag som poddar och tv-format, kan vi i och med samarbetet med StayLive alltså addera ännu fler intressanta möjligheter för klienterna. Alf Tumble och hans grundmurade expertis i vin blir ett perfekt startskott, säger Next Level Groups vd Anders Cedhamre

Alf Tumble har under en längre tid varit vinskribent på Dagens Nyheter , driver en vinpodd med rapparen och entreprenören Petter och lägger frekvent ut blindtest och vinskolor på sitt Instagramkonto med 20 000 följare. En typ av innehåll som nu ska flytta in bakom betalvägg.

– Det eskalerande vinintresset i Sverige innebär att det finns många som är intresserade av vad som släpps på Systembolaget varje månad. Då jag provar de flesta nyheter och kan ge stalltips, tror jag livesändningarna om nyhetssläppen kommer bli populära. ’Tumble Testar’ ger också en inblick i min vardag som vinskribent där jag kör i diket på blindprovningar och testar knasiga vinlådor, säger Alf Tumble. 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nyheter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.