Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nobbad av P1 - då sommarpratar Birro i Finland

Publicerad: 30 juni 2014, 21:27

Marcus Birro.

Foto: Andreas Elgstrand.

Skivbolag anmäler Google, Abba-museet fick gratis-pr av Mick Jagger och Marcus Birro sommarpratar i Finland efter att ha fått nobben i Sverige. Det är några av nyheterna i Morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Marcus Birro nobbad i Sverige – sommarpratar i Finland
Expressen-krönikören och författaren Marcis Birro ville sommarprata men fick nobben av "Sommar i P1.  Då vände han sig till grannlandet Finland som sa ja.
– Det är ett land som inte är så förtvivlat ängsligt som Sverige, säger han till Aftonbladet.
Den 28 juli kommer Birro att sommarprata i finska Radio Vega.

Spelbolag i bråk om krediter
Det råder djupt delade meningar mellan spelbolagen på börsen om spelkrediter. Mr Greens ledning är positiv medan oddsjätten Unibet tycker att det är oetiskt att låta människor spela för lånade pengar, skriver DI.

Olof Lundh ber om ursäkt för svordom
TV4-profilen Olof Lundh blev så exalterad i VM-studion att han svor. ”Hur fan kan vi ha...”, sa han till tittarnas förskräckelse (?) när han trodde att det var reklampaus, skriver Aftonbladet.
På Twitter bad han sedan om ursäkt, med glimten i ögat:
”Gör en Suarez och ber om ursäkt för att jag svor när jag trodde att jag var borta ljudmässigt. Precis som Suarez, frustrerad. Dåligt Lundh”

Pr-fjäder i hatten för Abba-museet
Abba-museet på Djurgården i Stockholm fick oväntat besök i går av ingen mindre än Mick Jagger. Rocklegendaren fick med sig souvenirpåsar därifrån och vd:n Mattias Hansson verkar nöjd.
Besöket annonserades kort innan Jagger klev in på museet för en nostalgitripp, skriver Aftonbladet.

Skivbolag anmäler Google – kan raderas från Youtube

Google anmäls till EU-kommissionen, av cirka 4 000 europeiska skivbolag, däribland ett hundratal svenska. Google anklagas för illegala metoder för att tvinga små skivbolag att ansluta sig till internetjättens nya musiktjänst. De bolag som inte ansluter sig till tjänsten fårt sitt material raderat från Google-ägda Youtube, rapporterar TT.

Google fimpar socialt nätverk

Googles tio år gamla sociala nätverk Orkut skrotas i september. Det meddelar Google nu. Orkut blev ingen höjdare, men i Brasilien var den faktiskt större än Facebook, skriver bland annat Gigaom (via Omni)

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.