torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nöjesguiden öppnar hotell under Way Out West

Publicerad: 29 maj 2013, 21:11

Under Way Out West i augusti blir Rica Hotel No. 25 Hotell Nöjesguiden. Samarbetet innebär att Nöjesguidens medarbetare kommer att jobba från hotellet, men också att merparten av rummen kommer att erbjudas via Nöjesguidens webbshop.

Ämnen i artikeln:

Way Out WestRica Hotels

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Under förra hösten flyttade Nöjesguiden tillfälligt in på Hotel Scandic Malmen i Stockholm. Nu inleder tidningen ett nytt hotellsamarbete. Mellan den 8-10 augusti förvandlas Rica Hotel No. 25 i Göteborg till Hotell Nöjesguiden i samband med festivalen Way Out West.

– Det här innebär en rolig och naturlig utveckling för oss,  Bland de städer vi täcker är Way Out den största stadsfestivalen och nu får vi chansen att dels komma närmare våra läsare, dels erbjuda en perfekt mötesplats under festivalen, säger Amat Levin som är tillförordnad chefredaktör på Nöjesguiden.

På hotellet kommer Nöjesguidens läsare kommer att erbjudas boende, dessutom kommer en rad aktiviteter att äga rum på hotellet under festivaldagarna. Allt ifrån exklusiva spelningar med artister till upplevelser inom mat och dryck.

– Vi är glada för samarbetet som passar oss perfekt och hoppas att Nöjesguidens läsare ska uppskatta Rica Hotel No. 25. Vi vill skapa ett levande hotell där mat, konst, musik och människor samsas i en varm och skön harmoni. Vår ambition är att bli en naturlig mötesplats för nya upplevelser, säger Lotta Björkman, Director Brand & PR.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev