Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ny annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter

Publicerad: 12 oktober 2011, 10:07

Anna Ericson blir ny annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter. Hon kommer senast från Schibsted tillväxtmedier.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Anna Ericson.

– Annonsmarknaden har utvecklats på ett fantastiskt sätt de senaste åren vad gäller annonsörernas allt högre kunskap och mer sofistikerade efterfrågan på våra varumärken. Den utvecklingen vill vi möta på ett ännu kraftfullare sätt, där vi med Anna Ericson i spetsen för BT Sales bygger ett riktigt dream team, säger Ulrika Saxon, vd Bonnier Tidskrifter i ett pressmeddelande.

Jakten efter en ny annonsdirektör har pågått sedan i somras.

– Tjänsten innebär att jag kommer att arbeta med populärpress som ligger mig varmt om hjärtat. Att Bonnier Tidskrifter dessutom är marknadsledare inom segmentet gör uppdraget än mer utmanande och roligt. Jag ser fram emot att tillsammans med företagets ledning och medarbetare fortsätta utvecklingen av en redan framgångsrik verksamhet, säger Anna Ericson.

Samtidigt blir Urban Sandström, i dag tf annonsdirektör, biträdande annonsdirektör. Anna Ericson tillträder tjänsten i januari 2012.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.