Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ny ledning på TV4

Publicerad: 13 april 2016, 08:32

Foto: Pressbild

Fredrik Arefalk blir kanalchef för hela TV4-gruppen och Mathias Berg blir chef för TV4 Play när verksamheten omorganiserar. Här är hela ledningen.


Ämnen i artikeln:

CMoreTV4-GruppenTV4

Resumé har tidigare berättat att Bonnier skapar det nya moderbolaget Bonnier Broadcasting som omfattar verksamheterna Reklam-tv (TV4) och Betal-tv (C More). Det är sedan tidigare klart att Casten Almqvist tar vd-rollen, att Mathias Berg axlar rollen som operativ chef för TV4 och Manfred Aronsson fortsätter som vd för C More.

LÄS MER: TV4 gör stor omorganisation

Nu står det dessutom klart att Mathias Berg ska leda den nya ledningsgruppen för TV4-gruppen samt vara chef för TV4 Play. I gruppen ingår även Fredrik Arefalk som samtidigt tar ett steg upp och blir kanalchef för TV4-gruppen.

I ledningsgruppen ingår även distributionschefen David Österlund, försäljningsdirektören Malin Häger och Carola Lundell, som också blir chef över tillväxtaffärer. TV4 har även rekryterat Jannike Croona Broman som planeringschef och David Bustos som ny tjänsteägare för TV4 Play.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

CMoreTV4-GruppenTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.