Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ny vd på Media Evolution

Publicerad: 18 december 2013, 07:30

Magnus Thure Nilsson

Media Evolutions vill bli Europas ledande plattform för digital tillväxt och innovation inom media. Nu tar, Magnus Thure Nilsson, tidigare vice vd, över vd-stolen.


På fyra år har Media Evolution gått från EU-finansierat mediekluster  till en medlemsorganisation med 380 medlemmar, en mötesplats för 100  företag och 500 personer (Media Evolution City) och arrangör av en av  Skandivaniens mest omfattande konferenser inom digitala trender och  samhällsutveckling (The Conference).

Nu fortsätter man att vidareutveckla organisationens vision med Magnus Thure Nilsson som ny på vd-posten för  Media Evolution.

– Det som gör Media Evolution unikt  är just våra medlemmar och att vi är så många; stora som små. I första  hand handlar det inte om medlemsföretaget i sig, utan snarare om  enskilda individer. Media Evolution, som plattform, samlar dessa för att  göra det omöjliga möjligt, säger Magnus Thure Nilsson i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.