Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ny vd på Skånemedia

Publicerad: 5 oktober 2011, 08:57

Johan Larsson, i dag administrativ direktör på Sydsvenskan, blir ny vd på Skånemedia. Skånemedia är namnet på Gota Medias närvaro i Skåne.


Ämnen i artikeln:

Gota Media

– Det känns väldigt inspirerande. Uppdraget från ägarna är att vända trenden och göra Skånemedia lönsamt igen. Det kommer vi att lyckas med. För mig personligen är det lite som att komma hem. Jag var med när Skånemedia bildades genom fusionen mellan Kristianstadsbladet och Tidnings AB Allehanda Syd och innan dess jobbade jag på Kristianstadsbladet under många år i olika befattningar, säger Johan Larsson i ett pressmeddelande.

Resume.se rapporterade tidigare i år att Gota Media köper lokaltidningarna Ystads Allehanda, Trelleborgs Allehanda och Kristianstadsbladet från Sydsvenskan. 1 november övergår ägandet av Skånemedia till Gota Media som äger 65 procent och Stiftelsen Kristianstadsbladet som äger 35 procent.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Gota Media

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.