fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nyheter 24 värvar norsk instagramstjärna

Publicerad: 16 september 2014, 10:31

Andrea Brataas.

Foto: Kristian Dale.

Douglas Roos-ägda Nyheter24-gruppen plockar in den 18-årige norskan Andrea Brataas till modesajten Modette – hennes instagramkonto har 1,7 miljoner följare, enligt Nyheter24.

Ämnen i artikeln:

ModetteDouglas RoosNyheter24DraknästetPatrik SandbergLadbrokes

KB

Karl-Johan Byttner


- Det glädjer mig att jag äntligen får komma igång med bloggen och framför allt att bli en del av Modette, säger Andrea Brataas i en kommentar.

Hennes instagramkonto @Fashionforall har över 1,7 miljoner följare som dagligen får ta del av hennes "inspirationsbilder"

Andrea Brataas startade sitt konto i januari 2012 och fick över 11 000 följare – idag får hon cirka 100 000 nya följare per månad.

Hon ska erbjuda modetrender och inspiration till läsarna genom bland annat en blogg.

Samarbetet innebär också att Nyheter24-Gruppen tar över hela säljuppdraget för hennes samtliga kanaler.

- Det är oerhört roligt att Andrea valt att bli en del av Modette och Nyheter24-Gruppen. Det är en strategiskt viktig värvning då vi nu satsar på att vara stora på alla plattformar, säger Henrik Eriksson, chefredaktör och ansvarig utgivare i en kommentar.

Nyheter24-Gruppen har cirka 50 anställda, nära 10 miljoner besökare på sina sajter per vecka och målgruppen är 15-44 år.

Företaget grundades av Douglas Roos, som även är grundare av spelbolaget Ladbrokes och har varit med i SVT:s Draknästet samt Patrik Sandberg.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev