Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nyheter24 satsar på hemmabygge

Publicerad: 20 juli 2012, 13:51

Nyheter24 har fått en uppfräschning

Webbtidningen Nyheter24.se lanserade idag en helt ny sajt och bakomliggande teknikplattform.Till skillnad från många andra komersiella sajter har man byggt huvuddelen inhouse och chefredaktör Ehsan Fadakar erkänner villigt att de inspirerats eller till och med lånat lyckade koncept från sajter utomlands.


- Vi vill alltid ligga i framkant och vi har under åren hela tiden testat nya grejer, tagit bort och lagt till. Denna sajt är ett stort steg framåt och ett resultat av vår egen erfarenhet samt inspiration från framgångsrika sajter runt hela världen. Vi är inte rädda för att låna lyckade koncept från sajter i Turkiet, USA eller Frankrike. Vårt enda mål är att vi skall erbjuda våra läsare den bästa och mest moderna nyhetssajten i Sverige, säger Ehsan Fadakar som är chefredaktör för Nyheter24.

Målsättningen med den nya designen är att förmedla ungdomlighet och orginalitet. Att sticka ut blir extra viktigt när allt fler webbtidningar i Sverige rör sig mot samma håll enligt Ehsan Fadakan och att bygga eget från grunden är en fördel i det hänseendet. Men det är inte gratis:

- Jo, såklart blir det dyrt. Men bra teknik är dyr och vi är övertygade om denna investering kommer att gagna oss. Vår sajt blir bland de snabbaste i landet. Det är värt mycket,

Fredrik Hazén

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.