Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nyheter365 värvar fem

Publicerad: 26 augusti 2016, 12:17

Assan Manneh, Sebastian Chaaban, Andreas Granfors, Klara Persson och Louise Lindberg.

Foto: Pressbild/Nyheter365

Contentbyrån storsatsar och siktar på att anställa 15 nya medarbetare innan årsskiftet. Här är de första fem, varav en med bakgrund på Resumé.


Ämnen i artikeln:

Nyheter365Newsner

Nyligen rapporterade Resumé att Nyheter365 öppnar kontor i Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och London, varför fyra medarbetare flyttade till respektive stad för att sköta uppstarten.

Det innebar tomma stolar i Sverige – och ambitioner att nyanställa till de nya kontoren. Nu aviserar contentbyrån att man anställt fem nya redaktörer till Sverigekontoret, bland annat Resumés tidigare praktikant Louise Lindberg, som också har en bakgrund på finska Yle.
– Vi gör en fantastiskt rolig resa just nu både i Sverige och utomlands och det känns jättekul att så många talangfulla och ambitiösa människor söker sig till oss, säger redaktionschef Isabel Svensson i en kommentar.

Man värvar även Klara Persson som har en bakgrund på Bauer Media och SR, Andreas Granfors, tidigare Aftonbladet, Sebastian Chaaban, tidigare Brottsplats Sverige samt Assan Manneh som har en bakgrund på Svenskafans.se.

Man hoppas dock kunna anställa fler, tio till Sverigekontoret och "ännu fler" till utlandskontoren.
– Det finns en otroligt stor efterfrågan av vårt erbjudande och vi gör allt vi kan för att växa i takt med marknaden, säger Isabel Svensson.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Nyheter365Newsner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.