Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nyhetsappen Omni till webben

Publicerad: 27 mars 2014, 09:55

Omni, nu även på webben.

Schibsteds nyhetsapp Omni har haft en trög start. Nu lanseras den även på webben. – Ambitionen är att Omni.se ska bli förstadestinationen för nyhetsläsare på webben, säger chefredaktören Markus Gustafsson i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Markus GustafssonOmni

Schibsteds hårdlanserade nyhetstjänst Omni har fått en kärv start. Trots  stora marknadsföringsinsatser från aftonbladet.se har tjänsten, enligt  uppgifter till Resumé, bara 25 000 unika läsare i veckan.

Omni anpassas nu efter besökarnas förslag på en webbversion, och en betaversion för webben har släppts.

– I november lanserades Omni som app för iPhone, några veckor senare för Android. Mottagandet från läsarna har varit fantastiskt: Högsta betyg i alla undersökningar och mätvärdena visar att Omni redan är Sveriges mest frekvent lästa nyhetstjänst (8.75 besök/unik besökare/vecka i förra veckan), säger Markus Gustafsson, chefredaktör och grundare, i en kommentar och fortsätter:

– Men läsarna har även kommit med kloka förslag på förbättringar och önskat nya funktioner. Mest efterfrågat, näst efter pushnotiser, är att vi även ska finnas när man sitter vid datorn.

Läsarna behöver inte logga in för att använda sajten, och det är gratis även på webben.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Markus GustafssonOmni

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.