Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nyhetsbolaget utvecklar samarbetet med Expressen

Publicerad: 12 februari 2013, 08:47

Expressen TV.

Nyhetsbolaget och Expressen närmar varandra ytterligare. Nu ska Nyhetsbolaget leverera rörliga nyhetsinslag till Expressens sajter.


Ämnen i artikeln:

NyhetsbolagetExpressen

Stort fokus i det utökade samarbetet ligger på syd- och västsverige, där Expressen nyligen relanserade sina sajter kvp.se och gt.se. Men avtalet omfattar också Expressen.se.  

– Det är väldigt roligt att vi nu kan bidra med ännu mer rörligt innehåll både på Expressen.se och på deras lokala sajter. Genom våra 25 lokala tv-stationer har vi en rikstäckning som ingen annan aktör kan erbjuda, och vi ser ett stort intresse för vårt lokala material från flera kunder, både när det gäller nyhetsinslag och livesändningar, säger Lenka Prokopec Karlberg, affärschef Nyhetsbolaget i en kommentar.

Sedan tidigare har Nyhetsbolaget möjlighet att leverera live-sändningar till Expressen, som liksom konkurrenten Aftonbladet satsar stort på webb-tv.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

NyhetsbolagetExpressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.