Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nyhléns comeback

Publicerad: 17 september 2009, 07:28

Tillbaka som hovreporter – för att slå kvällspressen. Daniel Nyhlén återvänder till Svensk Damtidning. – Det är första steget i vår förstärkning av tidningen, säger chefredaktören Karin Lennmor.


Ämnen i artikeln:

Daniel NyhlénSvensk Damtidning

Daniel Nyhlén är tillbaka som hovreporter. På Svensk Damtidning.

Allers-ägda Svensk Damtidning satsar stenhårt inför prinsessbröllopen nästa år.

Tidningen förstärker med Daniel Nyhlén som däremd inleder sin andra sejour på tidningen. Han jobbade där 2000-2002 och fortsatte sedan bland annat på Aftonbladet och TV4. Den senaste tiden har han chefat över skönhetssajten Improveme.se.

Nyhlén ersätter Jenny Alexandersson, som försvann till Aftonbladet.

– Jag är mycket glad och nöjd med att Daniel kommer tillbaka till oss. Vi har förhandlat under sommaren och han kommer att börja hos oss nu direkt, säger chefredaktör Karin Lennmor.

Under sin tid på Aftonbladet hade Nyhlén en lön på drygt en miljon kronor om året.

– Daniel kostar pengar, men han var också riktigt sugen på att komma tillbaka till den här världen, säger Karin Lennmor.

Daniel Nyhlén kommer att skriva för såväl papperstidningen som webben. Han kommer även att vara tidningens ansikte utåt som kungaexpert i tv-soffor och dylikt.

Karin Lennmor säger att Svensk Damtidning genom värvningen av Nyhlén ska ge kvällspressen en riktig fajt, och att fler förstärkningar är på ingång.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.