Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nystart för Makthavare

Publicerad: 19 juni 2013, 08:04

Opinionssajten Makthavare.se lanserar en ny sajt i samband med Almedalsveckan. Sajten innehåller nu en rad olika funktioner som har med årets politiska vecka att göra, bland annat en anmälan och en karta över Visby.


Ämnen i artikeln:

Almedalen

Sajten ska vara enklare byggd och mer visuellt tilltalande enligt sajtens chefredaktör Emil Claesson.
– Layouten och innehållet har fått sig en uppfräschning. Vår omgörning är strategiskt långsiktig med tanke på det stundande valåret. Flera olika satsningar på videobaserat innehåll kommer att följa under hösten, säger han
Bland annat har sajten en Almedalsanmälan och en visuell karta över Visby. En omfattande mingellista kommer även att publiceras inom kort  och även listor och guider till höjdpunkterna i Almedalen.

Sedan 2006 har Makthavares skribenter och medarbetare arbetat oavlönat med sajten vilket de kommer att fortsätta med framöver

Under de närmaste dagarna kommer sajten att fortsätta uppdateras med nytt innehåll och funktioner, något som också innebär att vissa gamla länkar under ett tag inte kommer att fungera. Redaktionen ber om ursäkt för detta, men konstaterar att c:a 4 000 gamla nyhetstexter tar tid att flytta.

Alexandra Barganowski

Ämnen i artikeln:

Almedalen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.