Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nytt jobb för sparkad chef

Publicerad: 7 oktober 2010, 08:58

Han var chefredaktör på Kvällsposten och New York-korrespondent för Expressen men sparkades sommaren 2009 efter samröre med Hells Angels. Nu har Staffan Erfors kommit in i värmen igen med ett nytt jobb. – Han är en av de skickligaste och mest kreativa tidningsmakare jag känner och vi är extremt nöjda med att han vill arbeta med S, säger Pamela Andersson, chefredaktör på S.


Ämnen i artikeln:

Staffan ErforsExpressen

Staffan Erfors. Foto: Lasse Svensson / Kvp / Scanpix

Sedan hans hastiga avslut på Expressen har Staffan Erfors varit frilansare med bas i Los Angeles men nu återvänder han till Stockholm. Den 1 november tillträder han tjänsten på S.

Utnämningen innebär att nuvarande redaktionschefen Caisa Jansson får ta ett steg ner och bli redaktionssekreterare.

– Jag ser fram emot att få jobba med S som på kort tid etablerat sig som ett modernt och nytänkande magasin. Dessutom känns det extra roligt att få komma tillbaka till Bonnier AB som jag under alla mina år på Expressen och Kvällsposten lärt känna som en mycket bra ägare och arbetsgivare, säger Staffan Erfors.

S chefredaktör Pamela Andersson har skrivit sportkrönikor i Expressen och är gift med Magnus Alselind, editionschef på samma tidning och vän till Staffan Erfors.

Ove Gustafsson

Ämnen i artikeln:

Staffan ErforsExpressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.