Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nytt ledarskap på H&H

Publicerad: 20 augusti 2018, 08:52

Foto: Pressbild

Anna Grönlund Krantz blir ny vd för Hallvarsson & Halvarsson och Johan Ramsten utses till vice vd för koncernen H&H Group.


Ämnen i artikeln:

Anna Grönlund KrantzHallvarsson & Halvarsson

På fyra år har H&H Group expanderat till en byrågrupp med tolv kommunikationsbyråer och över 400 medarbetare vid kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, London och Shanghai. Totalt har bolaget byråintäkt på över 500 miljoner kronor.

Nu växlar man upp ytterligare och tillsätter Anna Grönlund Krantz som ny vd för Hallvarsson & Halvarsson. Hon har sedan tidigare varit vd för JKL, marknads- och kommunikationsdirektör på Praktikertjänst och gruppledare i riksdagen för Liberalerna. Idag sitter hon i koncernledningen för Skandia som kommunikationschef.

– Det är fantastiskt roligt att få återvända till rådgivarrollen och att få göra det som ledare för Sveriges ledande rådgivare inom finansiell och strategisk kommunikation känns både utmanande och spännande. Jag är mycket imponerad av H&H Groups utveckling och ser fram emot att tillsammans med teamet ta Hallvarsson & Halvarsson till nästa nivå, säger Anna Grönlund Krantz i en kommentar.

Johan Ramsten är en av huvudägarna och har suttit i koncernen sedan 2004. Sedan 2014 har han haft vd-positionen, men lämnar nu över den för att istället gå in som vice vd för koncernen.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.