Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nytt nummer av Resumés magasin: Vi djupdyker i Sveriges bästa marknadschefer

Publicerad: 9 december 2021, 10:40

Varför är Sveriges bästa marknadschefer och så bra? I årets sista nummer av tidningen Resumé går vi på djupet med de stora frågorna.


Ämnen i artikeln:

ResuméMagasinSveriges Bästa Marknadschef

Alla vet att Maria Ziv på Max Burgers är utsedd till Sveriges bästa marknadschef. Men färre vet vad hon tycker om McDonalds och varför Max egentligen etablerar sig i Polen. 

Vi bad varumärkesstrategen och Resumémedarbetaren Håkan Olofsson att ta reda på mer om Maria Ziv, hennes förmågor, ambition och lästips. I Resumé nr 10/ 2021 kan du läsa hans intervju. 

Om hon tog hem segerpokalen så var Pino Roscigno på Stadium och Nils Rylén på Polestar henne i hasorna. Två ledare för, på var sitt sätt, superstarka varumärken som nästan nådde fram. 2022 kan de vara vinnare men då måste de…ja, hur ska de agera? Vi frågade marknadsföringsdoktorn Mats Georgson om de bästa tipsen. Läs hans ordinationer i nya Resumé.

Bläddrar du vidare finns det tolv vinnande marknadschefer till. Alla berättar de hur de jobbat för att bli Sveriges bästa marknadschefer i sina kategorier. Med andra ord drivvis med tips och insikter.

De totalt 15 marknadscheferna blev vinnare under 2021. Ett som alltid anmärkningsvärt år. Eftersom det snart är slut har vi gjort en genomgång om vad som hände och varför det hände. 

En av årets stora händelser var klimatmötet Cop 26 i Glasgow. Var det ett misslyckande, en framgång eller en nystar? Hopp eller förtvivlan? Hur fungerar miljöopinionen och vem räddar klimatet på 2020-talet? Relevanta frågor för företag som är intresserade av hållbarhet vilket är de flesta i dag. Många av svaren hittar du i nya Resumé.

Som om inte det räckte kan tidningsprenumeranten även läsa om irrationella konsumenter, datorer som får människor att öppna sig för dem, investeringar i kreatörer och Facebookgruppen som firar vinsten i riksdagen.

Plus mycket mycket mer.

Ingen prenumeration? Lugn det löser du här

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.