Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Nytt toppjobb för Marie Serneholt

Publicerad: 26 maj 2011, 07:52

Marie Serneholt är klar som programledare för SVT:s nya underhållningsprogram ”Helt Magiskt”, skriver Expressen Nöje. – Marie är en oerhört skicklig person som gjort väldigt goda insatser för SVT tidigare, men vi kan inte kommentera namn som diskuteras, säger Philip Wendahl, pressansvarig på SVT, till Expressen.


Ämnen i artikeln:

Marie SerneholtSVTMåns Zelmerlöw

Marie Serneholt. Foto: Carina Jäderström.

Resume.se har tidigare rapporterat att Måns Zelmerlöw kommer att leda ”Allsång på Skansen” i sommar. Nu är det klart att även flickvännen Marie Serneholt kammat hem ett programledarjobb. Hon kommer att leda SVT:s storsatsning ”Helt Magiskt” i höst.

Enligt Expressen kommer Marie Serneholt att skriva på kontraket inom kort.

– Marie (Serneholt) är en oerhört skicklig person som gjort väldigt goda insatser för SVT tidigare, men vi kan inte kommentera namn som diskuteras, säger Philip Wendahl, pressansvarig på SVT, till Expressen.

”Helt Magiskt” går ut på att tre trollkarlar tävlar mot varandra tillsammans med olika kända personer. Joe Labero, Charlie Caper och Michael Halvarsson är klara som tävlande, övriga deltagare är ännu inte avslöjade.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.