Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Occasion producerar 100-wattaren

Publicerad: 10 augusti 2018, 12:43

Foto: Pressbild

Byrån har tidigare producerat Guldägget, andra awards och branschgalor.


Ämnen i artikeln:

100-wattarenSveriges AnnonsörerGuldäggetOccasion

Den 29 november drar 2018 års 100-wattaren igång på Stockholms stadshus. Men redan den 15 augusti öppnar inlämningen för tävlingsbidrag till galan.

– 100 wattaren är enormt viktig för oss och hela branschen, då den fullt ut fokuserar på att belöna den effekt som kunderna söker. Därför känns det både tryggt och spännande att jobba tillsammans med en så vass partner som Occasion, säger Ulf Hermansson Samell, marknadschef och ansvarig för 100-wattaren på Sveriges Annonsörer, i en kommentar.

Årets nominerade bidrag presenteras den 23 oktober och vinnarna av 100-wattare ("Guld"), 75-wattare ("Silver") och 50-wattare ("Brons") i respektive kategori samt årets nyhet 100-fattaren, som belönar effekten av att ta ansvar presenteras den 29 november i Stockholms Stadshus.

– 100-wattaren är ett av de finaste branschpriserna man kan vinna och det ska bli en ära att få vara med och skapa en minnesvärd gala för alla tävlande och gäster. Vi ser fram emot en kväll då hela branschen är samlad, spänning i luften och mycket glädje och stolthet, säger Ola Bringle, Creative Director på Occasion.

Occasion har tidigare producerat Guldägget.

Arbetsgruppen:

Sveriges Annonsörer

Ulrika Strallhofer – Projektledare Event
Matilda Nordfeldt – Projektledare Kommunikation
Ulf Hermansson Samell – Marknadschef
Tero Marjamäki – PR

Occasion
Kim Ameln – Projektledare
Louise Berg – Produktionsledare
Ola Bringle – Creative Director
Andreas Lewandowski – Art Director

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.