Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Oh My fortsätter sin tillväxt

Publicerad: 16 juli 2018, 11:10

Foto: Pressbild

Fullservicebyrån Oh My har tilldelats DI Gasell fyra år i rad och tillväxten har ökat kontinuerligt. Nu storsatsatsar man på kontoret i Norge.


Ämnen i artikeln:

Oh My

Sedan starten 2011 har Oh My gått som tåget. Fullservicebyrån, som sedan två år tillbaka delägs av Bonnier, har blivit DI Gasell fyra år i rad. Byrån har idag runt 90 anställda och har hunnit med att öppna upp kontor i Stockholm, Halmstad, Piteå och Oslo.

2016 hade Oh My en omsättning på 58 miljoner. I år har omsättningen stigit till 73 miljoner, där tillväxten till stor del beror på satsning på digital distribution samt det nyinvigda Norge-kontoret.

– Vi hoppas komma över 90 MSEK i omsättning i år och där är Norge en viktig del i att nå den målsättningen. Vi kommer att knoppa av satsningen på digital distribution i dotterbolaget Trickle för ökat fokus på det erbjudandet. Därmed får Trickle-grundaren Ludvig Olsson fritt blås, konstaterar Christian Albinsson, medgrundare av Oh My, i en kommentar.

Oh My har idag kunder som Metro, CSN, Unionen, Stampen och Svenska landslaget i handboll.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Oh My

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.