Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Oh My rekryterar Metros tidigare chefredaktör

Publicerad: 17 december 2014, 13:24

Linus Paulsson.

Metros tidigare chefredaktör Linus Paulsson tar plats i content- och digitalbyrån Oh My:s styrelse. Han har tidigare också varit chef för di.se.


Ämnen i artikeln:

Linus PaulssonMetroDI.se

Linus Paulsson var chefredaktör på Metro fram till i oktober 2013. Nu jobbar han i det egna konsultbolaget Front Advisors som arbetar med strategisk kommunikation. Nu står det alltså klart att han tar plats i styrelsen hos Oh My – byrån vars kunder bland annat är Metro, Viasat, Universum och Svenska Kyrkan.

– Jag lärde känna Linus när vi båda arbetade på Metro och hans strategiska kunskap och kontaktnät i branschen är väldigt viktigt för vår fortsatta utveckling, säger Christian Albinsson, försäljningsansvarig och medgrundare till Oh My, i ett pressmeddelande.

Oh my startade 2011 och har en omsättning på 40 miljoner kronor 2014, enligt deras egna uppgifter.

– Oh My har vad som krävs för att göra verklighet av sina ambitioner. En ung hungrig personal, spetskunskap inom teknik och effektivt content och inte minst ett konkurrens kraftigt totalerbjudande. Som tidigare kund till Oh My har jag bra insyn redan från start, säger Linus Paulsson.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Linus PaulssonMetroDI.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.