Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Olof Brundin lämnar Schibsted

Publicerad: 4 december 2013, 14:13

Olof Brundin.

Foto: Isabelle Ödesjö.

52-årige Oluf Brundin lämnar rollen som informationschef för Schibsted Sverige – en post som han har haft sedan bolaget bildades år 2009.


Ämnen i artikeln:

Olof BrundinAftonbladetSchibsted

Olof Brundin har tidigare haft flera ledande positioner inom Aftonbladet, däribland som skribent, andreredaktör och  nyhetschef.
– Jag har haft många roliga uppdrag under åren men nu är det dags, säger han i en kommentar.

Olof Brunding uppger att det var hans dotter Sandra som sade åt honom att sluta – hon jobbar med Europaparlamentsvalet och har tidigare arbetat på Prime.
– Det räcker nu Pappa, man jobbar inte på samma ställe i nästan 30, sa hon. Hon är en mycket klok kvinna, säger Olof Brundin i en kommentar.

Schibsted Sveriges koncernchef Raoul Grünthal kommmentar:
– Olof Brundin har varit en uppskattad kollega inom Schibsted i många år  och har spelat en viktig roll i bygget av Schibsted Sverige. Jag har  respekt för att han nu vill ta sig an nya utmaningar och tackar honom  för alla goda insatser.

Resumé har tidigare berättat att Olof Brundin har fått erbjudande om att börja arbeta som informationschef åt Hovet, men att han har avböjt erbjudandet.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.