Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Onepiece-chef till produktionsbolag

Publicerad: 15 februari 2012, 13:42

Åsa Berggren.

Åsa Berggren, tidigare vd för Onepiece, blir ansvarig för ljudproduktionsbolaget TMP:s Stockholms-satsning.


Åsa Berggren var den som startade upp, etablerade och introducerade varumärket OnePiece i Sverige. Nu lämnar hon mjukisoverallerna och börjar som producent på Göteborgs-baserade ljudproduktionsbolaget TMP.

TMP Media Group är ett ljudproduktionsbolag med studios i Göteborg och Stockholm samt ett antal samarbetsstudios internationellt. Produktionsbolaget producerar exempelvis radioreklam. Produktionsbolaget omsatte ca 12 miljoner kronor år 2011. De är samanlagt 11 stycken medarbetare i Göteborg och Stockholm.

TMP samarbetar med Göteborgsbyråer som Forman & Bodenfors, Valentin & Byhr, CPB och Stendahls. Några av TMP:s största kunder är Nilsson Group, Taxi kurir och Sats Sportsclub:

– Åsa kommer att tillföra mycket kompetens till TMP, inte minst med sin erfarenhet av att starta upp One Piece verksamhet i Sverige från noll. Vi har stora förhoppningar om att kunna etablera oss som ett nytt och intressant alternativ till etablerade produktionsbolag i Stockholm, inte minst inom radioreklam. Vi brinner för bra, kreativ radioreklam som samtidigt gör nytta för kunden, säger Calle Carlsson projektledare/försäljningsansvarig på TMP i Göteborg i ett pressmeddelande. .

Erika Siljendal

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.