Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Otto Sjöberg startar eget

Publicerad: 1 mars 2011, 13:15

Otto Sjöberg lämnade nyligen vd-jobbet för Expressens och TV4:s samägda bolag Mobilab. Nu kan Resume.se avslöja att han lämnar Bonnier-sfären och startar eget.


Ämnen i artikeln:

Otto Sjöberg

Otto Sjöberg. Foto: Erik Esbjörnsson.

Otto Sjöberg var chefredaktör för Expressen 2002 till januari 2009. Därefter blev han vd för TV4:s och Expressens samägda mobilbolag Mobilab.

I slutet av förra året lämnade han vd-posten i Mobilab. Han var hemlighetsfull om framtiden men sa att han hade ett ”drömprojekt på gång”.

Nu kan Resume.se avslöja att Otto Sjöberg lämnar Bonnier-sfären för att starta eget.

– Jag ska starta egen verksamhet, jag har skickat in papper, men längre än så har jag inte kommit ännu, säger Otto Sjöberg till Resume.se.

Han vill inte berätta mer i nuläget om sitt ”drömprojekt”, men sannolikt kommer han att jobba med utvecklingsarbeten inom det digitala området.

– Jag vill jobba med saker som jag brinner för. Generellt sett har jag större delen av mitt verksamma liv utvecklat projekt eller jobbat med förändringsarbeten.

Otto Sjöberg har bland annat ett förflutet som utvecklare av sajter, på Aftonbladet.se och på TV4 Interaktiv när det begav sig.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Otto Sjöberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.