Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

OTW etablerar sig i Göteborg

Publicerad: 3 mars 2015, 07:59

Rasmus Winther

Foto: Pressbild

Contentbyrån OTW gör en satsning på södra Sverige. Rasmus Winther blir byråchef på det nya kontoret i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

EgmontAnders RaskSpoonRasmus WintherStampen Media PartnerEurosportOTW

Mediehuset OTW, som har fokus på content marketing och tv-produktion, växer och startar kontor i Göteborg. Rasmus Winther blir ny byråchef. Han kommer närmast från contentbyrån Spoon, och har tidigare arbetat på bland annat Eurosport och Egmont.

OTW har sitt huvudkontor i Stockholm, men etablerar sig alltså nu i Göteborg. Byrån har redan flera uppdrag i regionen och valet av etableringsplats är därför strategisk.

– Med ett antal pitcher och upphandlingar i sikte och en marknad i stark tillväxt är tajmingen rätt för oss.  Vi ser att Göteborg som region växer och att många företag på västkusten har ett ökat behov av våra tjänster, säger vd Anders Rask.

Att OTW slår upp portarna i Göteborg är ett försök att växa och rekrytera nya kunder i regionen, men också ett sätt att närma sig byråns befintliga kunder i området.

– Det är väldigt inspirerande att förena den mindre byråns handlingskraft och personliga kvaliteter med den stora byråns professionalitet och resurser. OTW:s erbjudande med uppdragsgivare som bland andra ICA och SAS är imponerande, säger Rasmus Winther, byråchef OTW Göteborg.

Stampen Media Partner äger OTW. Byrån grundades för 19 år sedan.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.