Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

OTW vann Höganäs tidning

Publicerad: 12 februari 2010, 12:37

OTW Publishing i Malmö har fått Höganäs AB som ny kund. Byrån vann pitchen i konkurrens med bland andra Tidningskompaniet och Spoon.


Ämnen i artikeln:

OTW

Höganäs AB personaltidning Brännpunkten är en av de äldsta i Sverige. Den har funnits sedan 1943. Nu har OTW:s Malmökontor fått uppdraget att utveckla och producera den.

– Den nya tidningen ska lyfta fram våra regioner och stärka den globala känslan i företaget, säger Ulrika Rask-Lindholm, på Höganäs kommunikationsavdelning.

– Därför sökte vi en leverantör med ett omfattande internationellt nätverk och erfarenhet av liknande produktioner. OTW kändes helt rätt.

Tidningen ges ut tre eller fyra gånger om året och distribueras på fyra språk till koncernens 1 500 medarbetare världen över.  

– Jag är både stolt och glad över att vi på OTW får möjligheten att jobba tillsammans med ett så innovativt företag som Höganäs, säger Gabriel Öman, regionchef OTW Publishing Malmö.

Ulrika Fjällborg

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.