Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Övertalig Citypaketschef blir vd på Centrino

Publicerad: 18 juni 2013, 12:21

Mikael Larsson

I början av maj fick Citypaketets försäljningschef Mikael Larsson beskedet att han måste gå i företagets omorganisering. Nu är det klart att han tar över som VD för Centrino Mediapartner AB.


Ämnen i artikeln:

Citypaketet

Centrino Mediapartner har funnits sedan 2006 och erbjuder kampanjmätningar, annonsmätningar, marknadsundersökningar och förtester.

– Vi märker att intresset för effektuppföljning av investeringar bara blir större och större och befinner oss i ett skede där vi vill satsa och växa, rekryteringen av Mikael är ett första steg i en långsiktig tillväxtplan, säger Centrino Mediapartners styrelseordförande Farid Lalami.

– Centrino Mediapartner är ett företag som är väl positionerat med kostnadseffektiva produkter och en rapp utveckling. Vi har en tydlig bild av vart vi ska och hur vi ska ta oss dit. Och det ska bli en jättespännande resa, säger Mikael Larsson.

Mikael Larsson börjar sin tjänst i september.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Citypaketet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.