Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Özz Nujen i bojkott mot Hänt i Veckan

Publicerad: 17 december 2014, 13:40

Faksimil från senaste numret av Hänt i Veckan och Özz Nujens Twitterinlägg

I ett twitterinlägg uttrycker Özz Nujen sin ilska över Hänt i Veckan och kallar en av deras reportrar för lögnare. Han meddelar också att han aldrig mer kommer prata med veckotidningen i framtiden. I dag kom Hänt i Veckan med en artikel som kan förklara komikerns bojkott.


Ämnen i artikeln:

Bo LiljebergHänt i VeckanÖzz NujenAller Media

Under tisdagen var det pressträff för den kommande säsongen av "Stjärnorna på Slottet" i SVT. En av deltagarna är komikern Özz Nujen som också figurerar i det senaste numret av Hänt i Veckan.

I brödtexten skriver reportern att komikern har "funnit kärleken" och hänvisar till att Özz Nujen kom med kvinnligt sällskap (omnämnd "flickvän" i artikeln) till Svenska Hjältar-galan.

Som belägg för relationen skriver Hänt i Veckan bland annat att sällskapet gick arm i arm, att Micael Bindefeld AB som låg bakom eventet hade publicerat bilder på Özz Nujen och hans sällskap på sin Instagram med bildtexten:

"En del av Svenska Hjältar-juryn med respektive på röda mattan".

I artikeln dementerar Özz Nujen de romantiska kopplingarna.

– Jag är nöjd. Vinnarna var glada, vi var glada. Men jag brukar inte svara på frågor om privatlivet. Ni behöver inte skriva nåt. Det är inte min flickvän. Jag har ingen flickvän.

I går visade Özz Nujen sitt missnöje över Hänt i Veckan och tidningens reporter på Twitter:  

"Reporter? Journalist? Nej, en vanlig lögnare på en skvallertidning."

I Twitterinlägget har komikern även bifogat ett sms som han skickat till reportern som visar att Özz Nujen kommer att bojkotta Hänt i Veckan:  

"Så jävla dålig stil av dig... Och du har mage att titta mig i ögonen i dag på pressträffen i SVT-huset samtidigt som du gör/gjort mig illa och skrivit skit och lögner om mig. Kommer aldrig mer att prata med dig/er"

I julhelgen är det premiär för "Stjärnorna på Slottet" i SVT. Vanligtvis en källa till artiklar och intervjuer med deltagarna för Hänt i Veckan och deras konkurrenter.

– Jag hoppas att Özz Nujen ändrar sig och pratar med oss igen. Man kan tycka vad man vill, men det är självklart så att det alltid är bättre att prata med varandra och svara på frågor än att tiga. Om inte så klarar vi säkert av bevakningen av Stjärnorna på Slottet ändå, skriver chefredaktören Bo Liljeberg i ett mejl till Resumé och fortsätter:

– Özz Nujen väljer så klart själv vem eller vilka han vill prata med. Det är tråkigt att han inte vill prata med oss. Jag har fullt förtroende för mina medarbetare.

– Sen undrar jag om Özz Nujen bojkottat Bindefeldt också om de på Instagram kallat hans sällskap för respektive.

Via sin agent låter Özz Nujen hälsa Resumé att han inte vill kommentera artikeln i Hänt i Veckan.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.