Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Özz Nujen önskade livet ur Niklas Svensson

Publicerad: 26 juni 2013, 09:45

Özz Nujen och Niklas Svensson.

Foto: Pressbilder.

Komikern Özz Nujen skrev i natt på Twitter att han önskade livet ur Expressens reporter Niklas Svensson. – Min första känsla när jag läste hans tweet i morse var obehag, säger Niklas Svensson till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Özz NujenNiklas Svensson

Özz Nujen menade att Niklas Svensson räknat ut den svårt sjuke Nelson Mandela två gånger.

”Bästa hade ju varit om @niklassvensson råkade dö precis 4 min innan Nelson Mandelas död. Snacka om dead in vain. Eller "journalistisk otur"”, twittrade Özz Nujen.

– Jag  har vid ett par tillfällen konstaterat på twitter att det verkar som  att den store mannen Nelson Mandela, 94, snart kommer att somna in.  Möjligen är det detta han tänker på, säger Niklas Svensson.

Özz Nujen, som har kritiserats för tweeten, menar att det var ett skämt, men Niklas Svensson såg inte det roliga i inlägget.

Vad säger du om att han önskar livet ur dig? Har det varit frostigt mellan er tidigare?
– Ja, vad säger man... Nej, jag har såvitt jag vet aldrig haft kontakt med den där Özz Nujen tidigare. Min   första känsla när jag läste hans tweet i morse var obehag. Det är  klart  att det känns obehagligt när någon skriver att det bästa hade  varit om  jag "råkade dö". Men humor är en svår konst som alla inte  bemästrar. I  det här fallet tror jag att Özz Nujen själv inser att  "skämtet" inte var  hans allra bästa, säger Niklas Svensson.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Özz NujenNiklas Svensson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.