Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

P3: Det är tråkigt på ett mänskligt plan

Publicerad: 21 juli 2008, 11:20

I dag dömdes Sanna Bråding till tre månaders fängelse för narkotikabrott. Hennes senaste publika uppdragsgivare, P3, stänger inte dörren helt för Sanna Bråding. – Ingen är dömd för evigt. Men vi får ta de diskussionerna senare, säger kanalchefen Hanna Toll till Resume.se.


Sanna Bråding. Foto: Andreas Alfredsson

”Tv-stjärnan” blev i dag "Sanna Bråding, 28" i och med att hon i morse talade ut i Expressen och ett par timmar senare dömdes till tre månaders fängelse för narkotikabrott. Hon greps av polisen i april i år.

Hon har en lång karriär som skådespelerska och programledare i tv och radio. Det senaste uppdraget var som programledare i P3 Star, som görs av produktionsbolaget A-one för Sveriges Radio.

Anställningen är hos A-one men det tillsammans med P3 hennes namn syns mest. Hanna Toll, kanalansvarig på P3, säger till Resume.se:

– Vi har egentligen ingen annan kommentar än att det är tråkigt på ett mänskligt plan.

Vad säger ni om hennes framtid som programledare i P3?
– Det är för tidigt att ta upp de diskussionerna. Först ska hon avtjäna sitt straff och genomgå behandling.

Hur påverkas Sveriges Radios varumärke av att en programledare i P3 döms för narkotikabrott?
– Det är aldrig bra.

Är hon välkommen tillbaka?
– Det är som sagt för tidigt att säga. Vi har diskuterat detta här och sagt att ingen är dömd för evigt. Men vi får ta de diskussionerna senare, säger Hanna Toll.

Sanna Bråding säger i dagens intervju i Expressen – den första där hon berättar om det senaste årets händelser – att hon vill fortsätta som programledare.

– Det är det jag kan och jag hoppas bli förlåten. Men samtidigt är det klart att jag är rädd att folk inte ska acceptera mig, säger hon.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.