Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

P3 släpper spellistor på Spotify

Publicerad: 19 september 2012, 09:30

P3 på Spotify.

I dag lanserar P3 och Sveriges Radio en egen app i Spotify, med bland annat P3:s alla spellistor och humorprogram. − P3-appen är en perfekt guide på Spotify när man vill bli tipsad om ny och riktigt bra musik, säger P3:s kanalansvarige Tomas Granryd.


P3:s musikredaktörer gör varje vecka ett urval av den senaste musiken  och deras aktuella listor presenteras i P3-appen.

Där finns även Digilistan, programledarnas egna spellistor och aktuella gästredaktörers  listor.

− P3 älskar ny musik och vi vill att landets alla musikälskare ska  hitta till vårt unika utbud, oavsett om de befinner sig på P3:s egen  webb eller på andra plattformar. Vi ser P3-appen på Spotify som ännu ett  sätt för oss att möta publiken där de finns, säger Tomas Granryd,  kanalansvarig för P3, i ett pressmeddelande.

I P3-appen finns dessutom humorprogram som Lilla Al Fadji, Mammas Nya Kille och Deluxe. Där finns också höjdpunkter ur program som Christer, Morgonpasset i P3, Tankesmedjan och Ligga med P3.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.