Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pamela Andersson drabbad av hjärntumör

Publicerad: 2 augusti 2012, 06:13

Pamela Andersson (Arkivbild)

Foto: Resume.

Bonnier-profilen Pamela Andersson, nybliven chefredaktör för tidningen Topphälsa, har en hjärntumör. Nu väntar operation. – Det är som att kastas ned i ett hål och jag frågar hur lång tid jag har kvar, säger hon till Expressen.


Ämnen i artikeln:

TopphälsaPamela AnderssonBonnier Tidskrifter

Tvåbarnsmamman Pamela Andersson, 47, är ett stort namn inom Bonnier Tidskrifter. Nyligen bytte hon chefredaktörsjobb från S till Topphälsa. Hon är även krönikör på sportsidorna i Expressen och hon sitter också i SVT:s sportpanel i ”Gomorron Sverige”.  

Men framtiden är oviss. Pamela Andersson berättar i en krönika i Hudiksvalls Tidning i dag att hon lider av en hjärntumör. Den uppdagades sedan hon kollapsat efter en joggingtur för några veckor sedan. Läkarna vet ännu inte om tumören är elak- eller godartad.

Hon skulle ha medverkat från OS men tvingades hoppa av.

Nu jobbar hon för att vara i så bra kondition som möjligt inför operationen, cellgifter och strålning.

– Det enda jag kan slå tillbaka med är min fysik, det bestämde jag natten efter att jag fått beskedet, säger hon till Expressen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.