Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Paow kallas ”hora” efter inhopp i Paradise Hotel

Publicerad: 14 oktober 2014, 06:54

Bloggaren har ändrat syn på sex efter sin medverkan i Paradise Hotel - kallades hora efter att hon haft sex efter bara ett par timmar. Carin Jämtin dementerar uppgifterna i Daniel Suhonens bok om att S-toppar kuppade bort Håkan Juholt. Polisen har blivit inkopplad i sexskandalen för Big Brother. Det är några av nyheterna i Morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

Big BrotherDaniel SuhonenMorgonsvepetNetflixParadise Hotel

Paow kallas "Hora" efter inhopp i Paradise Hotel
Bloggaren Paolina "Paow" Danielsson har tvingats ändra sin syn på sex efter att hon deltagit i Paradise Hotel – hon hade sex med Calle Åberg efter bara ett par timmar.
– Jag har alltid tänkt att vill man ligga ska man ligga. Efter det här, när folk kallar en "hora" för att man hade sex i tv, med en kille jag dessutom tyckte om har jag blivit mer försiktig. Jag är rädd för killar, jag tycker att de är läskiga, säger hon till Expressen.

Jämtin dementerar Juholt-kupp
S-profilen Daniel Suhonen hävdar i sin omdiskuterade bok att Håkan Juholts avgång år 2012 föregicks av en intern kupp. Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin är en av de personer som anses ha legat bakom kuppen och hon dementerar uppgifterna, enligt DI.
Daniel Suhonen hävdar också att det inte är första gången man kuppar bort personer, utan att så även skedde med Mona Sahlin och Stig Malm.
"Man blir utsatt för ett drev och kampanj inifrån som gör en traumatiserad. Sedan sticker man kniven i nästa. Det måste bli ett slut på detta", säger Daniel Suhonen till TV4.
"Det skulle aldrig falla mig in som partisekreterare att kuppa eller bete sig på det sättet", säger Carin Jämtin till Aftonbladet.se.
Daniel Suhonen hävdar också att S-topparna höll ett hemligt möte för avsätta Håkan Juholt, men Carin Jämtin menar att det var precis tvärtom.
"Vi pratade flera gånger i olika konstellationer om hur vi skulle hitta ett sätt att stötta Håkan Juholt."

Netflix chockhöjer priset
Streamingtjänsten Netflix har höjt priset för priset för premiumtjänst där man erbjuder filmer i 4K i USA (UltraHD) – priset landar på 11,99 dollar, vilket kan jämföras med 7,99 dollar för det vanliga abonnemanget.
Prenumeranter som redan har haft tjänsten får dock behålla 7,99 dollar fram till år 2016, enligt DI.

Polis inkopplad i Big Brothers sexskandal
Kanal 9 diskvalificerade två Big Brother-deltagare förra veckan efter att de försökt att tvinga en kvinnlig deltagare till oralsex – en av männen höll bland annat för dörren, enligt Aftonbladet.
Kvinnan har bland annat uppgivit:
"Det kändes som att jag inte hade något val." Hon har även kallat situationen otäck.
Åklagaren Per Nichols har överlämnat ärendet till polisen, enligt Aftonbladet.
Kammaråklagare Helene Gestrin har tagit del av händelsen och menar att det kan röra sig om olaga frihetsberövande, ett sexuellt tvång, eller försök till sexuellt tvång eller försök till våldtäkt.
- Det är ny information för mig och inget jag kände till, säger Dan Panas, presschef på Kanal 9.

Conan O´Briens nya karriär: Legohjälte
Den tidigare amerikanske talkshowvärden Conan O´Brien är aktuell i dataspelet Lego Batman 3: Beyond Gotham, enligt Aftonbladet.
– Min roll i spelet är att spela Conan O'Brien. Jag hjälper folk som har problem och kanske behöver lite vägledning, säger han enligt Aftonbladet.
Han berättar att han tog rollen för att sonen fått reda på att han fått erbjudandet.
Lego Batman 3: Beyond Gotham släpps den 14 november.

Googles värsta mardröm – Amazon
Googles tidigare vd och numera ordförande, Eric Schmidt, uppger att Amazon är företagets största sökkonkurrent. Talet i Berlin var ett direkt svar på kritiken om bolagets marknadsföringskraft, enligt Financial Times.
Eric Schmidt menar att företaget inte ska regleras av konkurrensmyndigheterna som om det vore Internets gatekeeper med tanke på konkurrensen från bolag som Facebook, men även just Amazon.
Han menade bland att nästa generations internetanvändare är fokuserade på mobilsök och att den mest populära appen är Facebook. Han menade också att folk felaktigt tror att den tuffaste konkurrensen inom sök kommer från Bing och Yahoo, medan den i själva verket kommer från Amazon eftersom internetanvändaren gärna går direkt till dagligvaruhandeln när man vill shoppa.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.