Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Paow och Samir för kontroversiella för Finest

Publicerad: 21 november 2014, 15:08

Foto: Finest.se

Samir Badran och Paulina ”Paow” Danielsson slutar blogga för Finest.se. Från den första december kommer deras bloggar inte längre finnas kvar på sajten. Anledningen? Deras kontroversiella åsikter har färgat varumärket för mycket.


Ämnen i artikeln:

FinestSamir Badran

Finest.se gör sig av med bloggarna och tidigare Paradise Hotel-deltagarna Samir och Paow. Efter den första december kommer bloggarna inte finnas kvar på sajten som istället siktar mot en mindre kontroversiell approach.

– Paulina ville göra något annat och med Samir så är det ett gemensamt beslut att inte gå vidare med varandra. Det passar oss väldigt bra. Vi har alltid älskat färgstarka människor, men ibland så tar de kontroversiella personerna i bloggvärlden väldigt mycket plats och färgar varumärket lite mer än önskvärt, säger Alexander Erwik, chefredaktör för Finest.se, i en kommentar.

Finest.se vill inte längre förknippas med deras kontroversiella åsikter som uppenbart anses rimma illa med företagets nya verksamheter,

– Det en bloggare tycker och tänker bör betraktas som en individs åsikter, tyvärr ser våra besökare inte alltid skillnad. Det går alldeles utmärkt att bygga en framgångsrik blogg på att inspirera, snarare än att behöva ta till det kontroversiella för att locka besökare. Framtidens finestbloggare ska vara en inspiratör, snarare än en provokatör, fortsätter Alexander Erwik.

Samtidigt som Finest.se avslutar samarbetet med de bloggarna, har man också valt att starta upp eventbolaget Finest Event & PR, samt en kommunikationsbyrå inriktad på sociala medier.

– Vi kan i dag erbjuda en helt ny helhetslösning och har ett otroligt spännande år framför oss, säger Alexander Erwik.

Finest.se räknar med att anställa ytterligare fyra personer under första halvan av 2015.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

FinestSamir Badran

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.