torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pär har en ny Plan på Lager

Publicerad: 17 maj 2013, 07:06

Pär Lager.

Foto: Andreas Elgstrand.

Pär Lager, styrelseordförande och före detta vd på Berghs, väljs i dag in i barnrättsorganisationen Plan Sveriges styrelse. Rekryteringen är ett led i att vässa organisationens marknadsföring och kommunikation.

Ämnen i artikeln:

Pär LagerPlan Sverige

MH

Magnus Helander


Pär  Lager är vd för utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning och ingår i  flera andra styrelser.

Tidigare var han under fyra års tid vd för  dotterbolaget Berghs School of Communications. Han har även en bakgrund som chef för affärsutveckling i börsbolaget  Sifo Group och har varit politiskt sakkunnig på  Utbildningsdepartementet.

– Vi är mycket glada över  att Pär nu tar plats i Plan Sveriges styrelse. Pärs gedigna bakgrund och  tidigare erfarenheter kommer att vara till stor nytta för oss när vi tittar på att bli ännu  bättre på att kommunicera kring vårt arbete för barns rättigheter, säger  Anna Hägg-Sjöquist, generalsekreterare på Plan Sverige, i ett pressmeddelande.

–  Jag är väldigt stolt och  inspirerad över att få vara med och bidra till Plans arbete på detta  sätt. Jag har följt Plan nästan från starten och imponerats över deras  verksamhet och innovativa förmåga. Privat har vi som familj också varit faddrar i Plan under många år. Jag hoppas kunna bidra med kunskap och erfarenhet inom  marknadskommunikation, omvärldsanalys och affärsutveckling, säger Pär  Lager.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev