Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pär Lager till B2B Conversations

Publicerad: 5 oktober 2011, 07:39

Berghs avgående vd Pär Lager blir analytiker på Resumé. – Jag vill att vi lyfter blicken lite men kopplar samman allt med kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Pär Lager

Håkan bergström. Foto: Håkan Bergström.

Pär Lager lämnar Berghs vid månadsskiftet oktober-november och blir då styrelseproffs, inspirationstalare och konsult i egen firma. Tidigare har han varit omvärldsanalytiker på både Svenska Spel och Observer, varit politiskt sakkunnig på kulturdepartementet och vd på Talarforum. Nu ska Pär Lager också skriva analyser på resume.se direkt riktade till marknadschefer och ledningsgrupper på stora och mellanstora företag.

– Jag hoppas att jag kan leverera uppdaterade spaningar som utmanar lite i gränslandet
mellan omvärld, strategi, ledarskap, innovation och kommunikation. Jag vill att vi lyfter
blicken lite men kopplar samman allt med kommunikation.

Vad hämtar du din inspiration?
– Min inspiration får jag från att träffa företag, I Sverige och utomlands, som vågar tänka nytt. Inget slår det.

Varje vecka levereras en ny text av Pär Lager som kommer att publiceras på den nya sajten va.se/b2b. Ett samarbete mellan Resumé och Veckans Affärer inför B2B-Conversations som äger rum den 7e december i Stockholm.

– Jag är mycket glad över rekryteringen av Pär Lager. Han blir ett bra tillskott bland våra analytiker och tyckare och jag hoppas han ska inspirera och tillföra kunskaper till våra läsare, säger Resumés redaktionschef Claes de Faire.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Pär Lager

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.